По-здрави бебета - Всичко за храненето от раждането до 2 години

Код на продукта:  
15.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Корици: 


Автор: Магдалена Пашова
ISBN: 9789542816348
Страници: 252
Корици: мека
Издателство: Сиела
Година на издаване: 2014
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Книгата, която българските майки препоръчват.


Първият помощник в избора на храна за майката, бебето и прохождащото дете + 60 лесни домашни рецепти.


Всяко бебе се нуждае от майчина любов и подходяща храна, за да расте здраво и щастливо.


И ако любовта идва като безусловен рефлекс, то храненето често пъти е свързано с много въпроси:  • Как храната е свързана с детското здраве?

  • Кои са истинските и полезни храни сред многото хранителни продукти на пазара?

  • От какви хранителни вещества се нуждае бебето?

  • Какво е нужно да знаем за кърменето?

  • Кога и как да започнем със захранването?

  • Как да изберем правилния вид захранване за нашето бебе?

  • В каква последователност и как да въвеждаме новите храни?

  • Как да приготвяме домашна храна за бебето, без това да ограничава времето ни с него?

  • Как да храним прохождащото дете?


На тези и на още много други въпроси давам отговори в настоящата книга, споделяйки знанията си като специалист по хранене от Институт по природосъобразно хранене в Канада и практическия си опит като майка в България.

"Много от нас се замислят с какво се храним, чак когато имаме деца. Защото със сигурност искаме най-доброто за тях. Но кое е то? Естествено - здравето на първо място. Майчинството е изпълнено с въпросителни. Да бъдем по-подготвени, да отгледаме здрави и добри деца е нашата най-важна задача. Бъдете подготвени за нея! Радвам се, че и в България вече има нутриционист, който да ни помага в тази насока. А след като прочетох ценните съвети на Маги познах в нейно лице не само специалист, а и приятел. Доверете ѝ се!"

Светла Иванова, майка на две деца, певица, писател, йога инструктор


"Книгата "По-здрави бебета" е рецепта за хранене на бебето от мисълта за зачеването му до 2 годишна възраст, направена от знание, наблюдение и любов. В книгата има всичко - от знание за физиологията и нуждите на детето, експертност за храните - до конкретни рецепти и изграждане на меню. Магдалена, която добре познавам като един от "вкусните" и в същото време здравословни нутриционисти ще ви изненада и зарадва. Изненадата идва от разбиването на митове по отношение на храненето и здравето на детето и коренно различния подход към така наречените "задължителни съставки" на бебешкото меню. А радостта идва от ясните отговори, практическите съвети и толерантността към родителя и неговата грижа. Най-важната съставка на храненето е любов, а любовта отправя към храненето ново отношение."


Ива Дойчинова, журналистThe purchased item is sent by the seller to Vestiaire Collective so that the item can be checked by our team of experts at Paris. Once declared compliant, the item will then be shipped to your delivery address.
Items purchase from an individual seller are neither refundable nor exchangeable. If you are not happy with your item, you may resell the item without commission. The item will be relisted at the purchase price and only a handling fee will be deducted.