Начини на доставка

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

Доставката на bookzone.bg е безплатна при поръчки над 49.99 лв. При неполучена стока повече от веднъж, потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, цената на които се определя от bookzone.bg в платформата bookzone.bg и се предоставя като предварителна информация.
 

Искам да поръчам от bookzone.bg. След колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите (дали са на склад), начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Преди да завършите поръчката си ще можете да видите очаквания срок за доставка. След като изпратим поръчката ви, ще получите уведомителен мейл, с който ви потвърждаваме денят на доставка.

 

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy ?

При финализиране на поръчката можете да посочите, както ваш адрес, така и офис на Speedy в съответното населено място.
Опции за доставка:
До адрес - стандартна доставка с куриер в рамките на условията описани по-горе. Цена: безплатна за поръчки над 49.99лв., за поръчки под 49.99лв. цената е 3.98лв. Стандартен срок за доставка за продукти на склад от 1 до 3 работни дни.
До офис на Speedy - доставка до офис на куриерска компания Speedy. Цена: безплатна за поръчки над 49.99лв., за поръчки под 49.99лв. цената е 2.79лв. Стандартен срок за доставка за продукти на склад – 1 до 3 работни дни.
Начини за доставка
Безплатна доставка за поръчки на стойност  над 49.99лв. -  доставка спрямо условията описани по-горе. 
Платена доставка  за поръчки на стойност под 49.99лв. - доставка спрямо условията описани по-горе. Цена: 3.98 лева.
 

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера в брой. При създаване на поръчка, изберете за вид на плащане „При доставка“. 
При неточни или сгрешени данни, предоставени от Потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешния адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката, са за сметка на Потребителя.

Куриерските разходи за изпълнение на поръчки към търговци/юридически лица, са за сметка на получателя и цената им се определя от обема и теглото на пратката.